Gasspecialisten - Ett smartare val

Köp dina gasolprodukter hos oss!

Primus PrimeTech Stove Set 1,3L

Extremt bränsleeffektivt campingkök i kompakt format med allt som behövs för att laga mat åt hela vandringsgruppen.

PrimeTech Stove System är ett allt-i-ett-gaskök som passar utmärkt för matlagning på vandringen – stabilt, vindskyddat och extremt bränsleeffektivt. I campingköket ingår allt som behövs för matlagning åt hela familjen eller vandringsgruppen.

Kökets ventil är försedd med en regulator som ger en jämn och bränsleeffektiv låga i alla lägen – för att du enkelt ska kunna koka vatten, försiktigt sjuda en sås och allt däremellan.
PrimeTech monteras enkelt ihop för användning och är klart för matlagning på nolltid. Gasbehållaren skruvas på ventilen och står separat för enkel finjustering av lågan. Brännaren med integrerat vindskydd placeras på den vikbara värmereflektorn och står stadigt med en låg tyngdpunkt för säker matlagning – tänds med hjälp av medföljande Piezo-tändare. Koka upp vatten på mindre än fyra minuter och sila av pastan med lockets integrerade durkslag. Kastrullen med färdig pasta hålls varm i den isolerande förvaringspåsen medan du steker grönsaker eller sjuder en sås i den andra kastrullen. Griptången används för att smidigt och snabbt växla mellan olika kokkärl.
När måltiden är avslutad packas hela kitet enkelt ihop i förvaringspåsen och ned i din ryggsäck för kompakt och skrammelfri transport.
Samspelet mellan brännare, värmeväxlare och det integrerade vindskyddet gör att bränsleeffektiviteten ökar med nästan 50% (jämfört med ett traditionellt campingkök). Det innebär i slutänden en lättare packning, utan onödigt tungt bränsle, och mer miljövänlig matlagning.


I PrimeTech Stove System ingår ett vindskydd med en integrerad Laminar Flow Burner, två kastruller, ett genomskinligt lock med integrerat durkslag, en separat Piezo-tändare, en griptång (Crimp Pot Gripper), en isolerande förvaringspåse samt en vikbar värmereflektor.

Tillgänglig i två storlekar: PrimeTech Stove System 1,3L för 1-3 personer, samt PrimeTech Stove System 2,3L för 2-5 personer.
Bränsleeffektivt allt-i-ett-kit med integrerad Laminar Flow Burner-teknologi™ och vindskydd
Slangmonterad konstruktion bidrar till ett kök med låg tyngdpunkt och mycket god stabilitet för enkel och säker matlagning
Ventil med regulator för finjustering av lågan och bränsleeffektiv matlagning
Två hårdanodiserade aluminiumkastruller, en med integrerad värmeväxlare och keramisk non-stick-beläggning och en utan – packas smidigt i varandra
Genomskinligt lock med integrerat durkslag och värmetåligt handtag i silikon
Separat Piezo-tändare tänder köket med ett klick, oavsett väder
Låsbar griptång för säker och smidig hantering av varma kastruller
Levereras med en isolerande förvaringspåse och en vikbar värmereflektor
Utvecklat i Sverige, tillverkat i Europa
Gas ingår EJ


Pris:
1 595,00 kr
Inkluderad moms 25 %
319,00 kr

Plus frakt och hanteringskostnader.Villkor - Leveransinformation